Casa el Acebuche

Villa beliggende i Competa, Province of Malaga, Andalusien

Villaens placering giver husets gæster rig mulighed for at nyde den omkringliggende natur i den nærliggende naturpark Sierras de Tejeda og Almijara. Med fyrreskov og vandløb kommer naturens dyr rigtig tæt på fx en Ibex (alpestenbuk), der elegant springer afsted eller måske en rovfugl, der svæver på himlen.

Virkelig et sted for naturelskeren og samtidig også med privatliv indenfor porten til villaens grund. Vandresti lige udenfor ejendommens port, så der kan traves eller naturen kan nydes fra en hesteryg.

Renoveret og moderniseret

En finca (bondegård) der er renoveret og moderniseret med respekt for den traditionelle stil i området. Her er bevaret charmerende tekstur og farve på væggene, træbjælkeloft og smukke keramiske flisegulve.

Endnu en charmerende detalje er, at netværkskabler, afbrydere og stikkontakter er i moderne materialer men udformet som de var i 20érne og 30érne. Her kan du nyde den friske luft i fred og ro og opleve en ferie i dyb kontakt med naturen og så samtidig have adgang til alle de moderne bekvemmeligheder, du er vant til.

Nyde landskabet

Villaen er udstyret med tre soveværelser, et med en dobbeltseng, et med to enkeltsenge og et med en enkeltseng og privat adgang til udendørsområdet og et badeværelse med bruser.

Opholdsområdet består af en spisestue med en traditionel pejs og store vinduer, hvor man kan nyde den fantastiske udsigt og et fuldt udstyret selvstændigt køkken. Endvidere er huset udstyret med fire radiatorer og to ventilatorer, så du kan nyde din ferie uanset årstiden.

På villaens udendørs terrasse på 80 m² har du mulighed for at nyde det landskab, der omgiver dig, køle dig af og slappe af i den private pool, som er kendetegnet ved en undervands bænk og lys, og solbade i løbet af dagen.

Tilbring uforglemmelige øjeblikke i skæret fra månen og stjernerne i de hyggelige sommeraftener.

Beskrivelse

 • Indretning
  3 soveværelser, 1 køkken, 1 opholdsstue, 1 terrasse, 1 badeværelse med bruser
 • Sovepladser
  1 dobbeltseng, 3 enkeltsenge, 2 barnesenge
 • Køkken faciliteter
  Selvstændigt køkken, Mikroovn, Kaffemaskine, Komplet køkkenudstyr, Brødrister, Kage mixer, Saftpresser, Ovn, Opvaskemaskine, Vitrokeramisk komfur, Køleskab med fryser, Kedel, Kogeplade
 • Faciliteter på badeværelset
  Bidet, Bruser, Hårtørrer
 • Multimedie
  Tv, Parabolantenne, HDMI-forbindelse, Wifi, Internet (kabel)
 • Andet
  Pejs, Aircondition, Kæledyr tilladt, Strygebræt, Strygejern, Tøjsnor, Ventilator, Myggenet, Vaskemaskine, Brætspil, Indhegnet jord, Barnestole
 • Swimming pool*
  Privat, Ikke-opvarmet, Med hegn
 • Dimensioner
  Bredde: 2 m Længde: 5 m
 • Dybde
  Minimum: 0,8 m Maks.: 1,9 m
 • 300 m2 grund
 • Udendørs faciliteter
  Parkering, Udendørsmøbler, Parasol, Liggestol, Hængekøje