Casa el Laurel

Villa beliggende i Competa, Province of Malaga, Andalusien

Denne smukke Villa ligger på en lille grund fyldt med oliven- og mandeltræer, nær naturparken Sierras Tejeda y Almijara.

Her kan du tilbringe en ferie i pagt med naturen og med mulighed for at få pulsen helt ned. Virkelig en perle, hvis man har lyst til at opleve den andalusiske natur på tæt hold.

Boligen har to soveværelser dekoreret med rustikke møbler, den ene med en dobbeltseng og den anden med to enkeltsenge, så meget velegnet for et ophold for 4 personer.

Den smukke indretning

Den smukke indretning kombineret med alle moderne bekvemmeligheder gør dette hus til et oplagt valg for en afslappet ferie med naturen lige udenfor døren og alt hvad man behøver indenfor.Et fantastisk hus til en uforglemmelig ferie lidt ud over det sædvanlige.

Huset har en spisestue med pejs og satellit-tv, som giver dig mulighed for at nyde en bred vifte af internationale kanaler, et fuldt udstyret åbent køkken og et badeværelse med badekar fuldfører denne villas udstyr.

Hele huset har varm/kølig AC til at holde den ønskede temperatur hele året, uanset årstiden.

Egen pool og privat parkeringsplads

Udendørsområdet har egen pool og privat parkeringsplads samt terrassw med udsigt over Sierra og endda Middelhavet. Fra denne terrasse, vil du også være i stand til at nyde fantastisk smukke solnedgange.

Haven er et kapitel for sig. Her finder du en bred vifte af blomster og planter, såsom vinstokke, figener og Aloe Vera; og træer som fyrretræer, mandel-og citrontræer.

De omkring liggende Marker er dækket af vinstokke, oliventræer og mandeltræer og endda nye subtropiske kulturer som avocado og mango. Alt sammen med til at du får en oplevelser af at opholde dig midt i naturen og i pagt med naturen både den vilde og den kultiverede.

Beskrivelse

 • Husets indretning og indhold
  2 soveværelser, 1 køkken, 1 opholdsstue, 1 terrasse, 1 badeværelse med badekar, 1 terrasse
 • Sovepladser
  1 dobbeltseng, 2 enkeltsenge, 2 ekstra person (muligt), 2 barnesenge (muligt)
 • Køkken faciliteter
  Mikroovn, Kaffemaskine, Komplet køkkenudstyr, Brødrister, Kage mixer, Saftpresser, Ovn, Opvaskemaskine, Vitrokeramisk komfur, Køleskab fryser, Køleskab, Kedel, Tekøkken
 • Faciliteter på badeværelset
  Bidet, Badekar, Hårtørrer
 • Multimedie
  Tv, Parabolantenne, HDMI-forbindelse, Wifi, Internet (kabel)
 • Andre
  Pejs, Aircondition, Kæledyr tilladt, Strygebræt, Strygejern, Tøjsnor, Ventilator [2], Myggenet, Vaskemaskine, Brætspil, Barnestol
 • Swimming pool
  Privat, Ikke-opvarmet, Med hegn
 • Dimensioner
  Bredde: 4 m længde: 7 m
 • Dybde
  Minimum: 1,7 maks.: 1,7 m
 • Have
  400 m2, Plot størrelse *, 1300 m2
 • Udendørs faciliteter
  Parkering, Udendørs møbler, Parasol, 4 Liggestol, Grill, Hængekøje, Strandstole