Casa Vista Bella

Ferie Villa i Cómpeta, Province of Malaga, Andalusien

Denne store Villa ligger i naturparken Sierras Tejeda y Almijara, som giver en skøn beliggenhed og en uovertruffen udsigt over Maroma (det højeste bjerg i provinsen Malaga), nogle hvide landsbyer og Middelhavet.

Huset har tre soveværelser og der er mulighed for en weekendseng til den yngste.

Soveværelserne er indrettet i forskellige farver, og de er hyggelige, rolige og ekstremt lyse, ud over at være forsynet med brede garderobeskabe og varm/kølig air-con.

Huset har et badeværelse med bruser og et en-suite med badekar ved master bedroom.

Villaens mest imponerende område

Et af villaens mest imponerende områder er utvivlsomt spisestuen, som byder på brændeovn, 32 “satellit-TV med internationale kanaler og et fuldt udstyret køkken (opvaske- og vaskemaskine, kaffemaskine, brødrister mm).

Stuen har højt til loftet og giver plads til en hems, som kan nås via den snoede trappe. Dette private område kan bruges til afslappende aktiviteter, såsom læsning, hvile eller blot nyde den storslåede udsigt over bjergene fra rummets store vinduer.

Fra køkkenet har du adgang til udendørsområdet via en terrassedør. Her finder du en rummelig overdækket terrasse, hvor du kan nyde den rene og friske brise, der blæser i de varme sommerdage, samt glæde dig selv og familien med lækre måltider.

Fabelagtig indhegnet privat pool

Lige ved siden af verandaen er en fabelagtig indhegnet privat pool placeret, herfra kan du nyde den betagende udsigt, mens du køler dig selv, svømmer eller bare slapper af i vandet. Du kan gøre det både i dagslys og om natten, da swimmingpoolen er fuldt belyst.

På den anden side af huset byder en storslået andalusisk gårdhave med Sevilla-fliser på et udendørs køkken og en grillplads.

Adgang til villaen er mulig via en asfalteret opkørsel.

Jeg vil gøre alt for, at mine kunder får en god og tryg oplevelse i det Sydspanske