Cortijo Benamayor

Villa beliggende i Torrox, Province of Malaga, Andalusien

Denne oase midt i naturen vil være den ideelle destination for din ferie, hvis du er vild med at opholde dig i naturen samtidig med, at du har de moderne bekvemmeligheder lige ved hånden.

Omgivet af frodig beplantning kan du slappe af til lyden syngende fugle og lyden af vinden, der blæser gennem trækronerne.

Villaen er indrettet med respekt for det oprindelige gamle hus blot tilføjet de ting, der skal til for at en moderne familie kan have en god ferie.

Den hyggelige opholdsstue

Den hyggelige opholdsstue er forsynet med alt der skal til, så du kan opleve denne villa som dit hjem langt hjemmefra. Træmøblerne og pejsen minder om de typiske landlige ferievillaer, mens de moderne bekvemmeligheder er detaljerne, der gør dette hus helt unikt (air con, opvaskemaskine, internet mm).

Fra spisestuen er der adgang til det fuldt udstyrede åbne køkken, som ligger i nærheden af hovedindgangen.

Villaen har 2 soveværelser, som er indrettet med komfortable senge, der sikrer alle mand nogle gode nætters søvn. Det ene soveværelse er udstyret med en dobbeltseng, og det andet med to enkeltsenge.

Huset har også badeværelse med badekar.

Det skønne udendørs område

Det skønne udendørs område synes at være taget fra et eventyr. Beskyttet med grene og blade er der en udendørs spiseplads og her kan der tilbringes mange timer med god mad, læsning, hygge eller bare afslapning.

Fra terrassen fører en lille sti gennem småsten og grus dig til den oval-formede private pool, omgivet af tyk og frodig vegetation og med praktiske liggestole.

På den anden side af villaen er der en terrasse med udsigt over de omkringliggende bakker, hvor man kan sidde og nyde en drik mens der laves mad på grillen.

En fantastisk villa til dem, der elsker fred og ro samtidig med, at alle de moderne bekvemmeligheder stadig er tæt på. Tid til afslapning fra den travle hverdag!

Opkørsel til huset via en 90 meter lang grusvej