Finca el Cerrillo

Et hus for hele familien

Et hus for hele familien med god plads både ude og inde. Her kan man sidde i sine egne tanker og lade blikket fare eller man kan kaste sig i den friske pool og få sig en dukkert.

I gåafstand til den yderst charmerende og spændende hvide by Competa ligger dette skønne hus. For hvert skridt på den 2-3 km. lange vej dertil ses imponerende udsigter til bjerge, slugter, mandelplantager og vinmarker.

Subtropiske vegetation

Ovenfor den hvide halvmur boltrer den subtropiske vegetation sig, det være sig de spændende kaktusser, palmer, sukkulenter og spanske margueritter og på den anden side står de røde nerier side om side – ja og dette er opkørslen til huset Finca el Cerrillo – smukkere fås det ikke.

Når man stiger ud på den lille flade p-plads nedenfor huset vil man også se citrustræer, citron, grape og appelsin samtidig med, at man kan mærke, at her er der andre temperaturer, et andet klima end det man kommer fra.

Den brede opgang til huset fører forbi det indhegnede poolområde, hvor det blå vand straks fanger ens opmærksomhed – det ser bare dejligt ud, og det skal nok ikke vare længe inden man er at finde på en af solsengene.

Fabelagtig udsigt ned gennem dalen

For enden af opgangen til huset står man under den overdækkede terrasse, og meget naturligt vender man sig om og hold da op, en fabelagtig udsigt ned gennem dalen, med oliventræerne, enkelte vinmarker og små hvide huse spredt ud over dalens sider for så endelig at ende ud i Middelhavet.

Vi har da vist fortjent en forfriskning nu – skal vi sætte os ved bordet omme ved poolen eller ved bordet under den overdækkede terrasse eller flytte bordet hen til udekøkkenet? Men der er flere muligheder, få trappetrin ned og endnu en terrasse med bord og stole og herfra yderligere ned til nok en terrasse – ja ikke mindre end fire steder hvor man kan sætte sig omkring et bord, og alle steder med udsigt til Middelhavet.

Under den overdækkede terrasses store skyggefulde Algarrobo-træ forefindes en lille terrasse med to træliggestole velegnede til læsning, hyggesnak og måske et tiltrængt hvil. Kort sagt, de mange niveauforskelle med terrasser, skaber en fantastisk atmosfære, og giver rigtig mange muligheder for forskellige aktiviteter.

Huset er personligt med mange små finurligheder

Selve huset er meget spansk, rustikt med klinkegulve og hvidmalede tykke vægge, og ikke alt for store vinduer udført i mørkt træ. Huset er personligt med mange små finurligheder. Her er hygge, her har man lyst til at være.

Huset består af et pænt stort moderne køkken med alt hvad der hører til, to stuer, den ene med spisebord, et par lænestole, indbygget pejs og en god bogreol – den anden stue med TV en dejlig sofa af super-kvalitet, som kan omdannes til en meget eksklusiv dobbeltseng.

I gangen er der adgang til badeværelse/toilet ligesom der her er en trappe der fører ovenpå til masterbedroom med en dobbeltseng og med eget bad/toilet. Når man bevæger sig ned til den nederste terrasse, er der her adgang til et dejligt dobbeltværelse med eget bad/toilet – nærmest et lille anneks, der på en kreativ måde er bygget sammen med resten af komplekset – meget velegnet til dem der gerne vil bo lidt mere privat.

Kort sagt, huset har tre soveværelser, alle med eget bad/toilet og med dobbeltsenge, den ene dog med en udslået sovesofa.